3 cl gin


3 cl rød vermouth


3 cl Campari

Hæld alle ingredienser op i et stort røreglas

Rør til Negronien er tilpas fortyndet - ca. 2 minutter. Find din favoritbalance

Strain til rocksglas med isterninger

Pynt med appelsinskal

Historien bag Negroni

Historien bag Negroni, som er fra 1920’erne, går på at Grev Camillo Negroni altid bestilte en Americano cocktail på hans stamsted i Firenze; Casoni Bar. Americano består af Campari, rød vermouth og danskvand – men bartenderen tilføjede altid gin til cocktailen, da Camilo Negroni gerne ville have lidt mere spark. Det blev hurtigt populært blandt andre, og man kaldte således den nye cocktail for Negroni. Man droppede desuden danskvand. Negronien skal omrøres, og det kræver en speciel barske – en lang ske, typisk med en gaffel eller lille muddler for enden. Har man ikke en barske, kan en rørepind også sagtens bruges.